Wihlborgs

wihlborgs

Kontaktuppgifter till Wihlborgs Fastigheter AB Helsingborg, telefonnummer, adress, se information om företaget. Wihlborgs är det ledande fastighetsbolaget i Malmö, Lund och Helsingborg. Vi har lediga lokaler för dina behov. Aktie Wihlborg Fastigheter - all kursdata, kursdiagram och övrig kursinformation i realtid för dig som är svensk aktieägare. Följ aktien Wihlborg Fastigheter på VA Finans. Logga in Registrera dig? Informationen bygger på dagsaktuellt ägande hos Avanzas kunder och presenteras för bolag som ägs moto z play minst kunder. Hitta lediga lokaler i Vällingby affärer, Helsingborg och Lund Se vad vi kan göra för dig. Känsligheten för indikatorn justeras kalleanka med ett periodvärde D SMA, vanligtvis 3. Lindholms utanför kontorstid kl och på helger.

Wihlborgs - undrar

Det finns ingen watchlist. Att banden tajtas ihop anses av vissa som ett tecken på att volatiliteten i aktien kommer öka. Beta Beta ger ett mått på samrörligheten mellan en aktie och ett jämförelseindex. Företaget har fortfarande sitt huvudkontor i Malmö, men har även regionkontor i Lund , Helsingborg och Köpenhamn. Uppdatering sker vid varje kvartalsrapportering och baseras rullande på 12 månader bakåt i tiden. Om information inte finns för årets samtliga utdelningar baseras beräkningen på utdelningarna året innan. Intraday 1v 3m 1år 3år 5år MAX.

Wihlborgs Video

Wihlborgs Kontaktyta 30 november 2017 - "Så kan en flytt skapa ny arbetsglädje" wihlborgs

Wihlborgs - utfr

I samband med detta flyttades Wihlborgs huvudkontor till Stockholm. Statistik från års bokslut. Trevligt kontor på femte våningen med plats för 16 arbetsplatser. MaxVI är et samarbete mellan Wihlborgs och Peab. Den sista december omfattade företagets fastighetsbestånd kommersiella fastigheter värderade till 26,7 miljarder kronor. Köpenhamn blir allt viktigare och under förvärvas fastigheter i Ballerup och Herlev och under förvärvades fastigehter för ca i miljard SEK i Glostrup och Höje-T å strup.

0 kommentarer