Artistisk gymnastik

artistisk gymnastik

Artistisk gymnastik är en rolig och utvecklande träningsform där alla kan träna och tävla utifrån egen ambition och ålder. Kvinnlig artistisk gymnastik, förkortat KvAG är en olympisk disciplin med lång tradition. Gymnasterna tävlar i fyra grenar: hopp, ‎Resultat · ‎Domare · ‎Tävlingsanmälan · ‎Regler. I Kvinnlig Artistisk Gymnastik (KvAG) tävlar man i fyra redskap: hopp, barr, bom och fristående. För att bli en duktig AG-gymnast krävs styrka, flexibilitet, explosivitet, god koordination, mod, en stark vilja samt en stor passion och ett brinnande intresse för gymnastik. GK Motus-Salto har just nu sju grupper med Kvinnlig AG som. Kvinnlig och Manlig Artistisk Gymnastik (AG) Manliga gymnaster tävlar i fristående, bygelhäst, ringar, hopp, barr och räck. Kvinnliga gymnaster tävlar i hopp, barr, bom och fristående. De tävlande gymnasterna genomför valfria övningar på varje reds.

Artistisk gymnastik - anvnder sig

Vi saknar en del svårigheter och krav, men de visade på stabilitet och säkerhet. Denna går till så att man med stöd av armarna låter kroppen cirkulera kring redskapet. Vi har även en kravprofil och till den hörande utvecklingstrappa med övningar. Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik. Motus-Salto var laget med den totalt sett högsta E-poängen, dvs utförandepoängen. I lagtävlingen summeras alla gymnasternas poäng i alla grenar.

Artistisk gymnastik Video

Tilda AllStar Cup 2015 Steg 8 KvAG Serierna skall domineras av sving — och flyktmoment. Eventuella balansmissar resulterar i kraftiga poängavdrag eftersom man oftast faller ner från redskapet. Ida silver i fristående på Nord-EM!! Effekter som påvisats vid intensiv träning inom den Artistiska Gymnastiken är hur vitamintabletter detta påverkar skelettets förbening. Skansbrogatan als symptom 60 Stockholm. Programmen karaktäriseras i första hand av de svåra volterna men bedömningsreglementet föreskriver även andra moment som t. artistisk gymnastik

0 kommentarer